Tijdelijk gesloten wegens moederschapsrust tot 16 april

Nieuws

Blog Thumbnail
14 februari 2019

Fijne Valentijnsdag! ๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž Nieuwe collectie zonnebrillen nu beschikbaar in onze winkel!


Blog Thumbnail
24 januari 2019

De nieuwe collectie van Lafont is binnen! Elk montuur ademt de Parijse levensstijl uit: elegantie met een tikkeltje speelsheid.


Blog Thumbnail
16 januari 2019

๐ŸŒธ Mooie bril van Binรดche is binnen! ๐ŸŒธ Dit op en top Belgische merk maakt brillen die modieus en comfortabel zijn.


Blog Thumbnail
15 januari 2019

Andy Wolf is een Oostenrijks designermerk en wil ultiem comfort en functionaliteit bieden aan elke brildrager zodat deze amper het gevoel heeft een bril te dragen.
De collectie is gedurfd en anders dan anders!


Blog Thumbnail
10 januari 2019

Deze Bi-Cube-bril behoort tot de SoupCan-reeks van Tavat! Deze bril werd handgemaakt van Italiaanse celluloseacetaat waardoor hij ook nog eens heel licht aanvoelt!


Blog Thumbnail
10 januari 2019

Vandaag introduceren we 'Bi-Cube ' van de collectie Tavat! Een stijlvol, zacht gebogen vrouwelijke bril dat het gezicht opent en alle aandacht naar de ogen trekt dankzij het zacht kleurenpalet! ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป


Blog Thumbnail
9 januari 2019

๐ŸŒธ Ontmoet Annelies Vansant! Ze showt รฉรฉn van onze prachtige brillen van het Belgische brillenmerk Binรดche. ๐ŸŒธ #binocheeywear #stekantwerpen #ikkoopbelgisch


Blog Thumbnail
23 december 2018

๐ŸŒฒ๐ŸŽ„ Wij zijn gesloten t.e.m. 26 december. Aan iedereen fijne feestdagen gewenst! ๐ŸŒฒ๐ŸŽ„


Blog Thumbnail
20 december 2018

Onze Baldric in een nieuw jasje! Deze titanium bril van de collectie Robert La Roche is nu verkrijgbaar met een prachtige gouden afwerking!


Blog Thumbnail
15 december 2018

Wat een mooie afwerking! Kijk maar eens naar de speciale sluiting met horlogekronen! ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป Deze zonnebril van Tavat werd handgemaakt in Italiรซ! De glazen geven een heel helder zicht dankzij de melanine. Ideaal voor de laagstaande zon in de winter! ๐ŸŽ…๐ŸŽ„